Elintarvikealan työsuojeluopas (20126)

Kolmannessa uudistetussa painoksessa on huomioitu mm. työsuojelulainsäädännön keskeiset muutokset. Tämä työsuojeluopas on tarkoitettu kaikille elintarviketeollisuudessa työskenteleville sekä alan opiskelijoille ja oppilaitoksille. Oppaan tarkoitus on antaa lukijalle perustiedot työsuojeluun liittyvästä lainsäädännöstä ja käsitellä työsuojelun osa-alueita elintarvikelalojen näkökulmasta. Tämän oppaan lisäksi elintarvikealojen työsuojelutietoa löytyy alakohtaisista oppaista ja Työturvallisuuskeskuksen internet-sivuilta www.ttk.fi/elintarviketeollisuus

Tekijä(t): Erkki Heinonen ja Kari Seppänen ( toim.)

Laajuus: 132 s.

Julkaisuvuosi: 2010

ISBN (painettu): 978-951-810-421-9

Luokitus: Työsuojelu

Hinta: 14,00 € (alv sisältyy hintaan)

20126 Elintarvikealan tyosuojeluopas

Takaisin