Hotellin ja ravintolan työturvallisuus (27008)

Julkaisun tarkoituksena on tukea työturvallisuuden ja työsuojelun yhteistoiminnan toteuttamista hotelli- ja ravintola-alan työpaikoilla. Siinä käsitellään työturvallisuuteen liittyviä työnantajan ja työntekijän velvollisuuksia sekä työsuojelun yhteistoimintaa. Julkaisussa annetaan alan työhön, työoloihin ja työympäristöön soveltuvia suosituksia. Julkaisu on tarkoitettu alan työnantajan edustajille ja työsuojelun yhteistoimintahenkilöille sekä työterveyshenkilöille ja oppilaitoksille. 2., uudistettu painos 2011.

Tekijä(t): Aki Raudas, Markku Björn, Juha Hämäläinen (toim.)

Laajuus: 44 s.

Julkaisuvuosi: 2007

ISBN (painettu): 978-951-810-449-3

Luokitus: Työsuojelu

Hinta: 6,00 € (alv sisältyy hintaan)

27008 Hotellin ja ravintola tyoturvallisuus

Takaisin